GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Game News
Aanmeldingen
ElementalistNone
EngineerNone
GuardianNone
MesmerNone
NecromancerNone
RangerNone
ThiefNone
WarriorNone
Schema
Welcome
Hallo daar en welkom!

Dit is de guild site van Dutch Lionz, zoals je misschien wel weet zijn wij een NL/BE guild op de Vabbi server van Guild Wars2. Op dit moment zijn we voornamelijk nog bezig met het opzetten van de guild en alles daarom heen. Postings kunnen hier gedaan worden op onze guildsite, ik zal binnenkort effe kijken of ik iets van een teamspeak server kan opzetten zodat we ook met elkaar kunnen babbelen.

Iedereen in ieder geval een warm welkom en mocht je vragen hebben stel ze gerust in de guildchat of hier op de pagina.

DarkVoo
Guild Nieuws
ArchivesRSS

Arenanet legt de bans uit

darkvoo, Sep 1, 12 8:08 AM.

Bij de release van een MMO zoals Guild Wars 2 is het logisch dat er veel management bij komt kijken. Niet enkel de gamecontent moet worden onderhouden, ook de spelers zelf moeten worden gechecked op vanalles en nog wat. ArenaNet zal onder andere spelers bannen die ongepaste namen hebben of zich niet gedragen. Wat precies hieronder valt verduidelijken ze op hun site.

 

Het zal onder andere actie ondernemen wanneer er racistische namen opduiken, de speler zich waagt aan haat tegenover anderen en voor ontoelaatbaar gedrag. Als je je misdraagt in de chat, krijg je drie dagen ban. Heb je een naam met een racistische tint, zul je verplicht worden je naam te gaan veranderen. Ben je onzeker waarom je bent geschorst, kun je altijd ArenaNet om uitleg vragen. Ze zullen zo open mogelijk zijn, aldus de ontwikkelaar.

Web Site Live op GuildPortal!

darkvoo, Sep 1, 12 4:55 AM.
‚ÄčOp dit moment zoeken we eigenlijk nog alle classes voor in onze guild, heb je interesse vul dan gerust het aanmeld formulier in en je hoort snel van ons!
Online Now
There are   members online.
Gallerie
Voice Chat
No voice server has been configured yet.
ShoutBox
No shouts have been added yet.

Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%